Tienerkamer ideeën

De leukste tienerkamer ideeën voor de tienerkamer en kinderkamer. Lees over indeling, meubels, kleuren, accessoires waardoor er een kamer komt die helemaal past bij wie je kind is.

Makkelijke tips en bruikbare tienerkamer ideeën waarmee je direct aan de slag kan. Zodat je kind zich fijn en geborgen voelt en helemaal zichzelf kan zijn.

tienerkamer ideeën
Verbind binnen met buiten leven

De connectie tussen binnen en buiten leven is een verrijkende en betekenisvolle ervaring. Lees het gastblog van Jellina Detmar over haar ervaring.

Meer lezen >
Meubels voor een tienerkamer

De meubels op de tienerkamer van je kind groeien met de fase van je kind mee. Wat mag er niet ontbreken op een tienerkamer?

Meer lezen >
Chillplek voor een kinderkamer

De grootste overgang van een kinderkamer naar een tienerkamer is de functie. Naast slapen wordt het ook een plek om te chillen.

Meer lezen >

Om te zorgen dat de tienerkamer van je dochter een paar jaar meegaat een aantal tips voor de tienerkamer van je dochter.

Meer lezen >

Geen autootjes meer, wel een bureau, een chillplek en een ruime kledingkast. In dit blog lees je wat er nodig is voor een jongens tienerkamer.

Meer lezen >
stoere tienerkamer stoere kinderkamer jongen

Alles is opeens kinderachtig. De treintjes en de autootjes kunnen uit de kamer van je zoon. Voor poppen en knutselspullen is geen ruimte meer.

Meer lezen >
Kinderkamer behang kiezen

Hoe kies je kinderkamer behang dat bij je kind past, en je kind blij maakt? 3 tips voor het kiezen van kinderkamer behang.

Meer lezen >
Hoe maak je een moodboard

Wil je de kinderkamer inrichten op een manier die bij je kind past? Maak een moodboard voor de kamer van je kind in 5 stappen.

Meer lezen >
Puber kamer tips

Zorg dat je kind zich prettig voelt in zijn puberkamer. Tips zodat je geen strijd meer hebt met je puber over de (onopgeruimde) kamer.

Meer lezen >

Wil je de tienerkamer inrichten op een manier dat je kind zich thuis voelt?

Jouw kind staat centraal in het 1-op-1 advies en de online cursus kinderkamer inrichting. Het resultaat is een kamer die past bij wie je kind is. Wil je samen aan de slag met het 1-op-1 advies of in je eigen tempo de juiste stappen zetten met de online cursus?