Kinderkamer inrichten
online academy

Dé complete online cursus waarmee je de tiener en/of kinderkamer gaat inrichten online. Je maakt een plek waar jouw kind in volle glorie naar de volgende fase kan groeien. Bespaar tijd en geld en ontdek de 8 stappen die nodig zijn om te komen tot een kamer waar je kind blij van wordt.

Kinderkamer inrichten online

 De kinderkamer inrichten online academy is geschikt voor jou als:

 • Je kind hoogsensitief is
 • Je samen met je kind zijn of haar kamer wilt inrichten of veranderen
 • Je van interieurstyling houdt en op zoek bent naar de juiste stappen
 • Je graag wilt beginnen en op zoek bent naar de ‘hoe’
 • Je van een efficiënte aanpak houdt

Wat kun je verwachten?

In deze kinderkamer inrichten online cursus creëer je stap voor stap een kinderkamer die past bij wie je kind is. Alle kennis uit mijn interieuropleiding en mijn ervaring als HSP kinderkamerspecialist komen samen in dit bijzondere programma. Het is speciaal ontwikkeld voor moeders met een (HSP) zoon of -dochter die 10 jaar of ouder is en toe zijn aan een andere kamer. 

Het programma is opgebouwd uit 8 overzichtelijke modules. Je krijgt verschillende (creatieve) oefeningen, waarmee je – samen met je zoon of dochter – een passende kamer inricht.

En er is meer.

Dit programma is ook een luchtige manier om kostbare quality time met je kind door te brengen. Jullie werken samen naar iets moois toe en dat schept een (nog) hechte(re) band. Je kind zal stralen, doordat het geniet van de tijd die het met je doorbrengt en blij is met het resultaat.

De kinderkamer inrichten online academy bestaat uit 8 modules

1
Laat het grote avontuur beginnen
In deze stap ga je luisteren naar je kind. Door de aandacht die je geeft, gaat je kind zich gehoord voelen. Je kind weet dat z’n wensen en behoeften gerespecteerd worden. Een superfijne start van deze bijzondere samenwerking tussen jou en je kind.
2
Een droom kinderkamer

Hoe ziet de kinderkamer er straks uit? Door een visualisatie oefening zien jullie het eindresultaat al helemaal voor je. Ook maken jullie een planning, zodat duidelijk is wanneer jullie wat doen. Veel kinderen vinden die houvast prettig.

3
De juiste sfeer en kleuren bepalen

Tijdens deze module gaan jullie aan de slag met een toffe creatieve opdracht. Zo ontdekken jullie de magie van beelden en kleur en kunnen jullie eenvoudig de kinderkamer inrichten online.

4
Meten is weten

Pak je meetlint er maar bij, samen meten jullie de hele kamer op. Geen hoekje van de kinderkamer wordt overgeslagen. Zo voorkom je dat die prachtige kledingkast straks toch niet op de plek past die jullie voor ogen hadden. Door dit klusje samen te doen, voelt je kind zich extra betrokken.

5
Een knusse kinderkamer indeling
Bij het maken van de indeling ga jij je kind een oplossing laten bedenken voor de beste indeling. Door je kind de ruimte te geven om een indeling te maken, krijgt het zelfvertrouwen en voelt het zich volwaardig samenwerkingspartner.
6
Kies je favoriete kleuren
Dit is de fase van loslaten. Heel spannend. Je gaat nu jouw kind zelf de kleur voor de muren, meubels en accessoires laten kiezen. Je kind gaat ervaren dat er ruimte is voor zijn of haar keuze. Uiteraard gaat elke stap in overleg met jou als ouder.
7
Leuke meubels en accessoires
Jullie gaan samen de meubels, verlichting, raamdecoratie en accessoires uitkiezen. De kamer gaat nu echt vorm krijgen.
8
De persoonlijke touch

Dit is voor veel kinderen de leukste en belangrijkste module. Je kind kiest nu de persoonlijke items voor zijn of haar kamer uit. Van zelfgemaakte knutsels tot waardevolle herinneringen en vakantie souvenirs. Zo wordt de kinderkamer helemaal eigen.

Resultaten kinderkamer inrichten online academy

 • Een kamer waar je kind zich nu en de komende jaren helemaal thuis voelt
 • Een kinderkamer die in harmonie is met je (HSP) kind
 • Een ruimte om tot rust te komen, te ontspannen en samen met vrienden en vriendinnen te zijn
 • Meer rust voor jezelf, omdat je kind supergraag op zijn kamer is
 • Je kind is meer in balans, omdat het een plek heeft waar hij of zij zichzelf kan zijn

Zij gingen je voor:

Praktische informatie

 • Online cursus in 8 stappen de kinderkamer inrichten, samen met je kind
 • Je kan elk moment starten, na aanmelding ontvang je direct de inloggegevens
 • Inclusief een 1-op-1 coachingscall
 • 8 Modules met een video + 4 Bonus video’s (zie hieronder)
 • Een uitgebreid werkboek met alle opdrachten en templates om direct te gebruiken
 • Bij elke module krijg je uitleg en concrete instructies om tot een compleet ingerichte kinderkamer te komen
 • Je kan de modules in je eigen tempo volgen

GRATIS bonusvideo’s

 • Ruimte voor je kind en waarom dit belangrijk is
 • Het perfecte plaatje loslaten
 • Jouw rol als moeder
 • De kamer van je kind loslaten

Het resultaat van onschatbare waarde. De investering voor de kinderkamer inrichten online academy € 247,- incl. Btw

Je kan op elk gewenst moment beginnen 

Maak vandaag de start en begin direct met de kinderkamer inrichten online academy.

Veelgestelde vragen

Laat dit veld leeg. Verwijder de dummy niet.

De academy is juist gemaakt om samen met je kind aan de slag te gaan. Jouw kind weet namelijk heel goed wat bij hem/haar past. Dus nee, het beste is het om de kinderkamer online inrichten academy samen met je kind te doen.

Er zit een opbouw in de cursus. Door deze opbouw te volgen, doe je steeds de juiste volgende stap. Het is dus raadzaam om de modules in de juiste volgorde te doen.
Voor de creatieve opdrachten is het leuk om hardcopy te werken. Papier, potloden, stiften, gum, lijm en een schaar zijn handig. Ook een liniaal, een rolmaat en een centimeter op schaal komen goed uit. Als je de werkboeken wil uitprinten, is het raadzaam om alle printjes in een map te doen.
Bij elke module staat een duidelijke uitleg wat je moet doen.
Door je kind ruimte te geven om zijn/haar wensen duidelijk te maken en daarnaar te luisteren komt er een kamer die past bij jouw kind.
Nee natuurlijk niet. De cursus is voor iedereen, oma’s, opa’s, tantes, ooms, neven- en nichten. In de praktijk neemt 95% van de moeders het initiatief om met de kamer aan de slag te gaan. Dus vandaar dat de cursus gericht is op de moeder.

Als de cursus onverhoopt niet past, is er de niet-goed-geld terug garantie. Stuur een mail naar contact@annemariefederer.nl met daarin de reden waarom de cursus niet past. Binnen 14 dagen krijg je het aankoopbedrag terug.

Je kan de cursus samen met je kind doen vanaf een jaar of 10. Is jouw kind tussen de 4 en 10 jaar, dan maak ik de cursus voor je op maat zodat je samen met je kind aan de slag kan.

Je hebt een halfjaar toegang zodat je ook echt aan de slag gaat. Het belangrijk voor je kind dat de kamer er ook echt komt. Een vriendelijke stok achter de deur.

Je krijgt in één keer toegang tot de hele cursus. Dan kun je jouw eigen tempo bepalen.

Ja, je kan gelijk beginnen. Na de betaling ontvang je een email met daarin je logingegevens voor de online leeromgeving.

Ja dat kan zeker. Je kan je vraag sturen via Voxer (een soort whatsapp). Ook worden er vragen beantwoord tijdens de maandelijkse live sessies.

Nee dat is niet verplicht. Wel leuk als we elkaar kennen. Deelname aan de maandelijkse live sessies zijn niet verplicht maar wel heel inspirerend.

De cursus bestaat uit 8 modules. Elke module heeft ook één of meerdere creatieve opdrachten. Met de creatieve opdrachten ben je plusminus een uur bezig. En dan natuurlijk nog de uitvoering. Dit kun je in je eigen tempo doen.

Heb je nog vragen?

Vul onderstaand contactformulier in of plan hier gelijk een afspraak.