De kamer voor Loek (5)

“ Wil je meedenken en meehelpen in het stylen en hoe we toekomst bestendig de kamer kunnen gebruiken”
Loek ..
Een echte jongen, gek op auto’s treinen, vliegtuigen eigenlijk alles met wielen en / of een stuur. Loek gaat meer voor de ervaring. Spullen interesseren hem niet zo. Hij is echt een avonturen kind.
De uitdaging
Een unieke kamer creëren die past bij wie Loek is, die genoeg ruimte biedt om zijn eigen dingen te doen en lekker te spelen. Een kamer die kinderlijk is en over een paar jaar nog steeds leuk is en past. Kernwoorden zijn geborgenheid, rust en samenhang.
De basis
Voor de basis heb ik gekozen voor witte muren en één muur met een accentkleur. De accentkleur komt terug op andere plekken in de kamer waardoor er samenhang ontstaat.
De meubels
We kiezen voor witte basismeubels.
Tienerkamer inrichiting Loek
Knusse kinderkamer van Loek
Bijzonder
De donkerblauwe muur met de wereldkaart van kurk geeft de kamer sfeer. De hemel boven het bed van Loek is gemaakt van een tak uit het bos en het hemeltje dat boven zijn wieg hing. 
De indeling
De meubels worden rondom geplaatst waardoor er in het midden van de kamer ruimte ontstaat om te spelen.

Wat zeggen ouders Mariette en Rogier?

Annemarie werkt van moodboard naar concept, idee en uitwerking. Voor ons hele fijne concrete stappen. Alles ging in hele fijne concrete stappen. Door samen kritisch en realistisch naar elkaar te zijn én te blijven, ontstond er een band en een geweldige nieuwe kamer voor Loek.

Leuk om te weten:

Kleuren muur: Hicks’ Blue 208 van Little Greene en Ral 9010
Bed: is intern doorgeschoven
Krukje en zitkussen: Marktplaats
Accessoires: hergebruik en nieuw

Wil jij meer lezen over de stappen die ik met Loek en zijn ouders heb gedaan?