De kamer voor Feline (11)

“Geborgenheid, warmte en rust. Een plekje voor zichzelf. Iets waar zij zich helemaal thuis voelt en mag best een beetje uniek”

De toekomstige kamer, nu nog werkkamer, heeft alles behalve standaard afmetingen. Het eerste deel van de kamer is vrij smal, daarna is het hoog.

Feline ..
Energiek, bewegelijk, spontaan en is graag bezig. Ze is een echte danseres. Ze houdt van bewegen, ze is creatief en ondernemend.
De uitdaging
Creëer een unieke oplossing en stijl voor deze ruimte. Een kamer voor nu en in de toekomst.
De basis
Voor de basis heb ik gekozen voor ton sur ton kleuren in combinatie met een paar krachtige kleuraccenten. Door deze keuze kunnen we aan de slag met kleur en blijft het tegelijkertijd rustig.
De meubels

Door de unieke vorm van de kamer, wordt er een bureau op maat gemaakt.

Knusse kinderkamer indeling meisje
Mooie kinderkamer meisje
Bijzonder
De hoogte van de ruimte wordt geaccentueerd door de muur aan de voorzijde in de kleur Blush te schilderen. Samen met de grote lamp en de poms aan het plafond, komt de hoogte helemaal mooi naar voren. Het bureau wordt in dezelfde kleur gemaakt en is echt een eye-catcher.
De indeling
In de kamer creëer ik drie plekken, ontspanning, werken en een studio. De studio maken we door op het midden van de muur, tegenover het bureau, een spiegel op te hangen.

Wat zeggen ouders Mariette en Rogier?

Voor het moodboard ging Annemarie vooral in gesprek met Feline. Alles ging in hele fijne concrete stappen. Door samen kritisch en realistisch naar elkaar te zijn én te blijven, ontstond er een band en een geweldige nieuwe kamer voor Feline.
Leuk om te weten:

Kleuren muur: Blush 267 van Little Greene en Ral 9010
Bureau: op maat gemaakt www.dylanbosgra.nl
Bed, stoel, poef, kleed, stoel: Marktplaats
Bureaustoel, spotjes, grote lamp, tafeltje: al in huis
Accessoires: hergebruik en nieuw

Wil jij meer lezen over de stappen die ik met Feline en zijn ouders heb gedaan?