Cursussen Kinderkamer inrichting en styling

Creëer een kinderkamer waar je kind volledig zichzelf kan zijn. Een kamer die voor rust, harmonie en geborgenheid zorgt. Bij deze aanpak staat jouw kind centraal. Je zoon of dochter krijgt alle ruimte om zelf keuzes te maken. Zo ontstaat een kinderkamer met zorgvuldig uitgekozen meubels, kleuren en accessoires.
Een plek die past wie jou kind is.

HSP slaapkamer advies voor je hoog sensitieve kind

1-op-1 advies

Tijdens het 1-op-1 advies werken we als team samen om een passende HSP slaapkamer voor en met jouw kind te creëren. Ik vertaal de unieke energie, wensen en behoeften van je kind naar een inrichting op maat. Met een passende indeling, zorgvuldig gekozen kleuren, meubels, accessoires en persoonlijke items. Ook kijken we naar het grotere geheel, zodat de kamer straks in harmonie is met het kind, ouder(s) en het huis.

Kinderkamer inrichting tienerkamer meisje

De kinderkamer academy

Online cursus   kinderkamer inrichten

Deze online cursus is speciaal ontwikkeld voor moeders met een zoon of -dochter die 10 jaar of ouder is en die toe zijn aan een andere kamer. Het programma is opgebouwd uit 8 overzichtelijke modules. Met toffe (creatieve) oefeningen ga je samen met je zoon of dochter inrichten en stylen.

Knusse kinderkamer indeling tiener jongen

Tienerkamer inrichten Starterkit

Dé start voor een tienerkamer

Ontdek samen met je tiener wat er nodig is om tot een kamer te komen waar je tiener super blij mee is. De Tienerkamer inrichten starterkit neemt je mee in de belangrijke stappen die nodig zijn om samen met je kind de kamer te veranderen. Zodat er een kamer komt die past.

Een kamer waar je kan zijn.

Een plek waar alle ruimte is.
Ruimte voor jou.
Voor wie jij bent.

Wat heb je al in huis?

Dat is een belangrijke vraag in mijn werk als HSP kinderkamerspecialist. Door hergebruik en nieuwe items met elkaar te combineren kun je de ruimte duurzaam inrichten en stylen. Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen als hout, wol en jute ontstaat een rustige, fijne sfeer. Een mooi proces waarbij ik jou en je kind uitdaag om steeds te kijken naar wat er echt nodig is.