Cursussen Kinderkamer inrichting en styling

Creëer een kinderkamer waar je kind volledig zichzelf kan zijn. Een kamer die voor rust, harmonie en geborgenheid zorgt. Bij deze aanpak staat jouw kind centraal. Je zoon of dochter krijgt alle ruimte om zelf keuzes te maken. Zo ontstaat een kinderkamer met zorgvuldig uitgekozen meubels, kleuren en accessoires.
Een plek die past wie jou kind is.

Kinderkameradvies: ruimte voor je kind

1-op-1 traject

Tijdens het 1-op-1 traject werken we als team samen om een passende kinderkamer voor en met jouw kind te creëren. Ik vertaal de unieke energie, wensen en behoeften van je kind naar een inrichting op maat. Met een passende indeling, zorgvuldig gekozen kleuren, meubels, accessoires en persoonlijke items. Ook kijken we naar het grotere geheel, zodat de kinderkamer straks in harmonie is met het kind, ouder(s) en het huis.

Kinderkamer inrichting tienerkamer meisje

De kinderkamer academy

Online cursus kinderkamer inrichten

Dit online programma is speciaal ontwikkeld voor moeders met een tienerzoon of -dochter die toe zijn aan een andere kamer. Het programma is opgebouwd uit 8 overzichtelijke modules. Met toffe (creatieve) oefeningen, waarmee je de tienerkamer – samen met je zoon of dochter – gaat stylen en inrichten.

Knusse kinderkamer indeling tiener jongen

Tienerkamer Starterkit

Dé start voor een tienerkamer

De Tienerkamer starterkit neemt je mee in de eerste belangrijke stappen die nodig zijn om samen met je kind de kamer te veranderen. Met de starterkit begin je aan het begin in plaats van het eind zodat er een kamer komt die past bij wie je kind is, af is en iedereen blij maakt.

Een kamer waar je kan zijn.

Een plek waar alle ruimte is.
Ruimte voor jou.
Voor wie jij bent.

Wat heb je al in huis?

Dat is een belangrijke vraag in mijn werk als kinderkamerspecialist. Door hergebruik en nieuwe items met elkaar te combineren kun je de ruimte duurzaam inrichten en stylen. Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen als hout, wol en jute ontstaat een rustige, fijne sfeer. Een mooi proces waarbij ik jou en je kind uitdaag om steeds te kijken naar wat er echt nodig is.