Over mij

Hoe fijn is het als jouw kind een eigen, geborgen plek in huis heeft? Een ruimte om tot rust te komen. Op te laden. Een plek om samen te zijn met vrienden en vriendinnen.

Een ingerichte kinderkamer die volledig in harmonie is met wie jouw kind is.

Ik ben Annemarie.

Als kinderkamerspecialist geloof ik dat de inrichting van een passende kinderkamer altijd start bij het kind.

Kinderen weten precies wat bij ze past. Door je kind te stimuleren zijn of haar eigen keuzes te maken, ontstaat er een ruimte waar je kind zich straks helemaal thuis voelt.

Door het maken van eigen keuzes groeit bovendien het zelfvertrouwen van je kind. Kinderen gaan geloven in hun eigen kracht en komen in verbinding met wie ze zijn.

Hoe het begon

In 2017 volgde ik een opleiding tot interieurstylist. Maar mijn ervaring komt vooral uit de praktijk. Door te doen, te proberen, uit te vinden en nieuwsgierig te zijn. Met het inrichten van kinderkamers komt alles samen: m’n liefde voor kinderen, m’n liefde om te creëren en m’n liefde voor kleur.

Samen met mijn man Menno, dochter Evy (2004) en zoons Tyn (2007) en Julius (2011) woon ik in Amstelveen. De afgelopen jaren groeide mijn werk als kinderkamerspecialist met de leeftijd van m’n eigen kinderen mee. Hoewel je ook voor baby- en peuterkamers bij me terecht kunt, ligt de focus op kinderkamers voor kinderen vanaf 8 à 10 jaar.

Wil je een kamer inrichten en stylen waar je kind zich thuis voelt?

Mijn aanpak start bij het kind en biedt ruimte voor iedereen. Door te luisteren en aan te voelen, ontdekken we wat je kind nodig heeft bij het creëren van een passende ruimte. En natuurlijk neem ik jullie als ouders stap voor stap mee in het creatieproces. Daarbij ga ik grondig te werk en stem af op wat er nodig is. Vanuit mijn gevoel en intuïtie ontstaat er een unieke kinderkamer die past. Bij je kind, je gezin en de rest van het huis.

Dit zeggen anderen

Ik geloof dat de inrichting van een kamer begint bij het kind

Een duurzame kinderkamer

Naast advies voor nieuwe meubels en accessoires, kijken we altijd naar wat je al in huis hebt. Staat een kast of bureau al jaren op dezelfde plek en wordt het nauwelijks meer gebruikt? Wie weet staat het in de kinderkamer perfect op zijn plek. Hergebruik stimuleert de creativiteit, voelt snel goed en geeft een warme sfeer.

Zowel in de online Kinderkamer Academy als tijdens het 1-op-1 traject maken we bewuste keuzes. Welke items zijn er nodig? Hoe kom je eraan, hoe lang gaat het mee en van welke materialen is het gemaakt? Dit zorgt voor een duurzame kinderkamer waar je zoon of dochter nu gelukkig mee is en jaren mee vooruit kan.