De connectie tussen binnen en buiten leven is een verrijkende en betekenisvolle ervaring. Lees het gastblog van Jellina Detmar over haar ervaring.

De meubels op de tienerkamer van je kind groeien met de fase van je kind mee. Wat mag er niet ontbreken op een tienerkamer?

De grootste overgang van een kinderkamer naar een tienerkamer is de functie. Naast slapen wordt het ook een plek om te chillen.

Om te zorgen dat de tienerkamer van je dochter een paar jaar meegaat een aantal tips voor de tienerkamer van je dochter.

Geen autootjes meer, wel een bureau, een chillplek en een ruime kledingkast. In dit blog lees je wat er nodig is voor een jongens tienerkamer.

Alles is opeens kinderachtig. De treintjes en de autootjes kunnen uit de kamer van je zoon. Voor poppen en knutselspullen is geen ruimte meer.

Hoe kies je kinderkamer behang dat bij je kind past, en je kind blij maakt? 3 tips voor het kiezen van kinderkamer behang.

Wil je de kinderkamer inrichten op een manier die bij je kind past? Maak een moodboard voor de kamer van je kind in 5 stappen.

Zorg dat je kind zich prettig voelt in zijn puberkamer. Tips zodat je geen strijd meer hebt met je puber over de (onopgeruimde) kamer.